mod molim te da mi preselis temu ak ima vec neka slicna jednostavno nisam nasao
dakle radi se o sljedecem, momentalno trazim doktorski ili specijalisti studij koji je vezan uz kontrolu kvalitete ili zastitu okolisa
situacija je sljedeca, radim na aerodromu, tak da ako ne upisem nesto sto cak (ko bi reko) ima i veze sa avijacijom trazim nesto sto bi moglo biti i korisno i vezano za moju firmu
na mom faxu graficki (smjer tehnologija) kojeg sam zavrsio prije sto godina postoji kontrola kvalitete a postoji i industrija i okolis
malo prije sam pricao sa prometnim-znaci imaju te neke konkretne smjerove koje nude vezane za promet
recimo na feru bas i nema nesto sto bi bilo korisno u mojem slucaju vezano uz informatiku naravno ili nase sustave tam i tak to...
pa ak neko ima nekakve korisne informacije na kojem fakultetu bih jos mogao pitati slobodno nek komentira
najvise mi je ipak oko nekak zapelo za kontrolu kvalitete
skupljam informacije i moram se odlucit konkretno za nekaj pa su svi savjeti dobrodosli
cisto da nebi bilo zabune nekakvu titulu mag.ing vec imam tak da mogu odmah upisivati doktorski stvar je samo u polganju neakve razlike, kajaznam... makar specijalisticki studiji u vecini slucajeva (tak se bar meni cini) nude konkretnije prakticno znanje od doktorskih koji mi se vise cine onak ko teoretiziranje, bas bu meni neko placal da ja tam pisem nekakve clanke i filozofiram... uglavnom...