Ja farmam MP0, pazi ovo.
Run core->tower1->rakkis->fields->arreat2, otprilike 8min za run, regularno dobijem 7m expa. Stavio Mp1, jer je navodno 25% vise expa, vrijeme skoci na 9-10m, mob sta ima 300k sad ima 400-450k, automatski raste run time. Expa dobijem.....7.7m. Nije bas 25% vise po mojoj jadnoj matematici.
Glede dropova, racunao sam da ce mp0 bit ocaj, lagani zajeb, pada mempo, antarieli, boots, svakakva sranja, bezvrijedna al padaju. Nekada dodjem do rakkisa sa 2 NVa jer nije bilo elitea putem, i putem padne 1-2 legya. Jucer krenio run, prvi debeli na coreu baci Nailbitera, 3 moba dalje, nisam jos sa stepenica izasao od corea i padne Innas spirit stone?!?
Overall, nekada 10ak runova pa nista, nekada svaki run po 1-2 komada. O pickup rangeu mi ovisi koliko skupim love sa poda, sad je cca 150ak po runu. Brze se levelam, vise para skupim nego na mp 3-4 sta sam zapisivao i stopao runove. Do P64 sam igrao samo Mp2 pa navise, sad vidim koliko je to bilo besmisleno

Ako te nece onda nece.
A ovaj build DH sam nekako sredio za max lazy run. Samo spamam gloom+speed a critovi mi pune disciplinu, kao i health potovi i kosi gamad.