Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.03.2013., 09:48   #788
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor NITROS Pregled postova
Čitam i morao sam se uključiti u raspravu.

Naravno da imaš pravo napraviti za svoj novac što god hoćeš. Nitko ti to ne brani, ali mi je malo glupo da se pozivaš na ovu rečenicu " Da li bila stvar stila, ili pak moje gluposti, na meni je, ali svi koji nisu probali slušalice nemaju pravo grditi ili uzdizati nešto na temelju, čuo sam, pročitao, ili pak čisto stvar mišljenja"

Ti si isto pročitao za druge proizvođače, nisi ih imao I svi samo govore da ako kupuješ već višu klasu slušalica da ti je onda vjerojatno važnija kvaliteta zvuka od dizajna. Za 200 eura ima ružnijih, ali par puta boljih slušalica. Samo to svi tvrde.
Pa lol.

Ne razumijem rečenicu da sam ja isto pročitao za druge proizvođače, nisam im imao. Pa gdje sam ja napisao bilo kaj za druge proizvođače? Napisao sam za one koje sam imao, ne za koje sam čitao. I svi govore da ako kupujem višu klasu slušalica, bla bla bla, svjestan sam toga, i opet ponavljam, ja bi uzeo beats studio za 200 eura.

Da li se trebam ponavljati? Ima boljih slušalica puuno i za manju lovu. Ovdje pišeš za Shure, šta je meni vrh u audio svijetu, i jednog dana mi ih je želja imati, isto kao i beats, samo možda beats slušalicama dajem prednost jer imam neki svoj način razmišljanja... Ali sve je to već rečeno i napisano...

Osjećam se priglupim kad mi se ljudi uključuju u razgovor i okreću priču kako bi ja shvatio. Nemorate se truditi, ja shvaćam i bez toga. Da imam para uzeo bi beats, ne zato jer su najbolje na svijetu, ne zato jer su profi, ne zato jer ih ima pol celebrity smradova, nego jer ih ja hoću. Da već idem davati tih 200 eura za slušalice, vjerojatno bi se predomislio, ali u ovom trenutku s minusom na računu je lako govoriti... Ironija
Mommistake je offline   Reply With Quote