Pozdrav svima! molim vas pomoc. 2007. sam imao sud u Kutini. iako sam tada zivio u Zg, moj postupak se vodio tamo, ne znam zasto. proglasen sam krivim, dobio sam uplatnicu od 500 kn za sudske troskove, platio i zaboravio na to. 2008. sam odselio u Zabok. danas sam podigao zahtjev za ovrhom jer nisam platio 500 kn i 100 kn troskova suda u Zagrebu. sud u Kutini je pisao sudu u Zg pa on u Zabok. uglavnom, taj zahtjev je od 2009. ali me oni nisu mogli naci jer sam se odselio u Zabok, a normalno sam se odjavio u Zg i prijavio u Zaboku. jos je jedna stvar bitna, na tom zahtjevu nema OIB-a ili JMBG-a, a moje ime je napisano krivo. zovem se Valentino, a svugdje pise Valentin. jel ima ovdje neki pravnik koji mi moze pomoci kako da napisem prigovor ili sto vec jer nigdje niti ne pise da se mogu zaliti. od 2007 je proslo 6 godina i ne cuvam uplatnice tako dugo, a siguran sam da sam platio. od 2007 nisam nista dobio postom niti na adresu u Zg, gdje mi majka zivi pa bi rekla da je nesto doslo... ne znam sta da radim? hvala