View Single Post
Staro 19.03.2013., 00:03   #1656
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
EDIT: Dobra foto-galerija iz nekog muzeja tenkova. Tigar II, Type 59, AMX 13 75, itd!

Jedna neloša partija sa IS-3 na Live Oaks, sjeverna baza. Svi naši heaviji su krenuli u grad, a Type 59, ELC AMX, AMX 13 90 i ja na željeznički most. S druge strane mosta se pojavljuju Lowe, Tiger II, T34, Caernarvon, Leopard i Sherman M4. Type je poginuo odmah, a mene su gurnuli nazad. Dolaze mi u pomoć Ferdinand i Tigar II, koji su snipali iz baze, a protivnicima je došao još jedan Tigar II. Iskoristio sam teren i napravio 3 killa, a sniperi su počistili ostale. Za to vrijeme, naši su počistili grad, tamo je ostao samo naš AMX 50 100. No, dok sam žurio u grad pomoći mu, VK4502A, koji se odnekud pojavio, je uništio AMX 50 100. S boka mi se iz daljine pojavio protivnički Type 59, opalio sam i ammo rackao ga. Između mene i VK4502A je bila koliba, nanišanim ga kroz kolibu, krenem kroz nju, držeći VK4502A cijelo vrijeme na nišanu. Dočim sam srušio kolibu, ispalim i dovršim ga. Iako me VK4502A u tom momentu nije držao na nišanu, smatram kako bi ga pogodio prije nego što bi on mene, jer u toj situaciji ja kontroliram moment kad ću srušiti kolibu i pucati. Dobio Ace tanker.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 19.03.2013. u 11:19.
Vragoder je offline   Reply With Quote