Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 18.03.2013., 23:40   #786
NITROS
Premium
Moj komp

NITROS's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Čitam i morao sam se uključiti u raspravu.

Naravno da imaš pravo napraviti za svoj novac što god hoćeš. Nitko ti to ne brani, ali mi je malo glupo da se pozivaš na ovu rečenicu " Da li bila stvar stila, ili pak moje gluposti, na meni je, ali svi koji nisu probali slušalice nemaju pravo grditi ili uzdizati nešto na temelju, čuo sam, pročitao, ili pak čisto stvar mišljenja"

Ti si isto pročitao za druge proizvođače, nisi ih imao I svi samo govore da ako kupuješ već višu klasu slušalica da ti je onda vjerojatno važnija kvaliteta zvuka od dizajna. Za 200 eura ima ružnijih, ali par puta boljih slušalica. Samo to svi tvrde.

Btw. evo kupio prije koji tjedan Shure SE215 in-ear i prezadovoljan sam zvukom, ali nisu previše ugodne ako ih se dobro ne namjesti. Evo sad ih imam par sati u ušima, ali ih nosim na neki svoj način. Inače nema šanse da dulje od 2 sata budu u ušima bez da ne boli školjka uha. Valja naglasiti da slušam sve, od rocka, klasike pa do popa, ali one kojima je bass važan, neće se s ovim oduševiti. Ja sam tražio slušalice sa slabijim bassom, odnosno neutralnije slušalice i ove su pun pogodak.
NITROS je offline   Reply With Quote