mogu ja odgovoriti ovom mob.hr frajeru?
dakle... ako si imao ijedan sony u životu onda ćeš cijeniti njegovu jednostavnost, color teme koje se prožimaju kroz cijeli mob i čitav niz jednog class uređaja koji je jednostavno solidan i u ruci i u radu sa ponajboljom interpretacijom androida uopće na tržištu (držim da je iza njih motodrolja koliko sam skromno upoznat preko defy-a).
blinkaj ti away na tom samsungu koliko hoćeš, ali ja kad primim taj pis hajperglaze unobtanium iliti savitljive plastike odmah pada prvo razočaranje, nakon toga otključam mob i evo ti ikone pršte od svih boja, amoled na najbolji način da mi ubije želju za viđenjem duge ikada u životu, ali oke to je do mene.
isto tako je vjerovatno do mene i hardverski srednji gumb koji mi nikada neće biti jasan kao ni izostanak dodatna 2/3 gumba/senzora na ajfonu... šta bolje je da imaš manje kontrole ili kaj? sam ja lud? su svi oko mene ludi?
nadalje... dovodit ćemo u pitanje da li je premium plastika ili aluminij? hell... pa šta idući ne bi napravili od impregniranog papira?!? ja ću ti dat impregnator - oćeš za cipele ili za papirnate membrane zvučnika?
frustriran sam sada