Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 18.03.2013., 21:33   #785
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Josipva Pregled postova
Znači nakon što zaključiš da je zvuk ok i cijena previsoka, uzeo bi ih opet ? S obzirom da je smisao slušalica zvuk, a ne dizajn i logo
A hebiga, to sam ja i niko nema pravo odlučivati tko će kud s lovom, ne? Netko kupuje iphone 5.. mislim da sam dovoljno rekao... S vremenom i današnjim marketingom i medijskom insponacijom se gubi onaj pravi smisao stvari, vjeruj mi. Je, pravi razlog za kupiti je zvuk. Ali sve je manje onih koji kupe slušalice 100% radi zvuka, a dizajn, pokazivanje frendu/baki/curi ili čisto preseravanje u tramvaju ih ne zanima...

Meni je zvuk vrlo važan, ali opet kažem, ako dajem soma i pol za sluške, onda vjerojatno si to mogu priuštiti pa nek bude... Da li bila stvar stila, ili pak moje gluposti, na meni je, ali svi koji nisu probali slušalice nemaju pravo grditi ili uzdizati nešto na temelju, čuo sam, pročitao, ili pak čisto stvar mišljenja.

Na kraju da završim tu raspravu: Slušalice su dobre, daleko bolje od slušalica koje ovdje koristi 80% ljudi (pa i ja) u cjenovnom rangu od 20-150kn (pričam o in-ear slušalicama). Daleko su od profi slušalica, i daleko su preskupe. Plačaš dosta kvalitetan zvuk, super dizajn, predobar marketing i još na to dodaj porez i carinu (ako kupuješ u dućanu vani, jer ih drugdje nema)... Sve sam to i gore napisao. Nisam rekao da su profi, da su najbolje, niti da su best-buy. Rekao sam da bi ih ja kupio da mogu, jer jednostavno to bi me učinilo sretnim... That's it

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.03.2013. u 21:42.
Mommistake je offline   Reply With Quote