View Single Post
Staro 14.11.2002., 08:58   #4
igsablja
Senior Member

igsablja's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Trojanci!!!!!

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Trojani!!!! Da mi je znat tko je to napravio sad bi ga &$&#%#/$ . Jučer ja lijepo zamolim za pomoć jednog čojka na chatu oko UT-a 2k3. On me lijepo pita jesam li instalirao neki "Blurr-plugin".Ja kažem nisam. On kaže da ga instaliram i da ću time riješiti svoj problem i da ću dobiti neke efekte kao u Photoshopu. Koliko me je UT iživcirao na to nisam ni obraćao pozornost. I tako ja odem na blurr-plugin.com Sva sreća link nije radio. Al kaže on meni da u KaZaA-i upišem Blurr-plgin i da će mi naći to. Kasnije mi je rekao da sam time dobio trojane a možda i još neki virus. Formatiranje diska je pomoglo .
DAKLE AKO VAM NEKO KAŽE DA POTRAŽITE BLURR-PLUGIN, BLURR-EFFECT ILI TAKO NEŠTO NEMOJTE!!!!
Kad sam dobio ovaj virus komp jednostavno nije reagirao ni na jednu komandu miša i tipkovnice.
Dobro da ti nije rekao za poboljšanje zvučnih efekata u UT-u!!!
Vidiš za nezaboravne zvučne efekte, pogotovo explozije, je dovoljno da odeš na jolly roger a. cookbook, i spraviš neku kemiju od raznih, lako nabavljivih materijala, među inima ti treba i glicerin.
Moraš ih zmiksati u točno određenom omjeru, pri točno definiranim uvjetima, i tad ti je dovoljno da staviš po jednu kapljicu na svaku lopaticu ventilatora na grafičkoj.
Pokreneš UT i uživaš, u životu nisi čuo bolje zvučne efekte!"##$$%&/()
ko jeb.ni sajgon, LUDNICA !!!
Nemoj slušat svakog na chatu (il još bolje nemoj slušat nikog )
Na kraju krajeva, nemoraš ići na chat da bi čuo svakakvih gluposti, pa zato postoji ovaj forum

amd64 5000 B.E.
4 GB RAM-a
nVidia GTX 260
DVD prža
lg dvdrw-+ i ostalo
gomila diskovlja sumarum = 2TB
*Samsung 19"MB*
7 ultimate + ubuntu
igsablja je offline   Reply With Quote