Cijev odleti kad si blizu kuće zato što pokazivač miša postaviš na krov i onda "cijev" nacilja taj krov, logično.

Možeš to izbjeć uključivanjem auto aima, ili drži desni klik.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
Neopisivo me zivcira jedna stvar, a to je;
Pucam u lika, granata na pol puta, odjednom tank nestaje, a moja granata izgubi putanju i zavrsi ko zna gdje.
Mislim fakat ne kuzim, kaj nisu to mogli nikak rijesit da ako sma vec isaplio hitac u VIDLJIVOG protivnika on mora zavrsit tamo gdje sma ga ja uputio.
Ako mogu gadjat otprilikue zadnju poziciju tanka kojeg sam vidio i pogodit ne kuzim zasto ovo ne sljaka???
idiotizam!
|
Izmišljaš gluposti. Putanja se računa u trenutku kad opališ i ostaje ista dok ne udari u nešto ili izađe van dometa. Razl. topovi, municija, elevacija i udaljenosti također utječu na oblik parabole i brzinu projektila. Uz to još postoji i rasipanje nišana koje ovisi o preciznosti topa, skillu posade i brzini tenka. Te oko 25% random faktor na sve varijable koji dodatno zakomplicira stvar i u stvarnosti vrlo rijetko pogodiš tamo gdje ti je miš.
Dakle, sve i da je tenk ostao otkriven ti bi ga promašio.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
. i ono padanje cijevi i nisana kad lik odlazi u stealth mode..pfff
|
Padne kad gađaš metu koja je na brdu ili iza brda i sl. Ciljnik "grli" rubove krajolika, to je namjerno postavljeno, i to bi mogli ukinut u jednom od idućih patcheva. Rek'o je Serb da je na razmatranju.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
|
Šta bi ti trebalo reći?