'
Meni je trebalo jedno kuciste za soc.A koje obavezno mora imati vrata. Kuciste je kuća, a kuća bez vrata nije kuća
I nasao sam na Net-u ovu
ljepoticu
Malo sam se raspitao ima li ga netko u prodaji kod nas i IQ se ponudio da ga moze naruciti, samo da cu morati cekati duze vremena. Dobro, nije hitno, samo narucite.
Cifra je trebala biti oko 300-350kn no kad smo ja i frend isli preuzeti kuciste. zabavi i cudjenju nije bilo kraja.
Jesu li oni uopce pregledali to kuciste, nemam pojma, valjda je bilo prvo koje je uslo kod nas u dezelu. Uglavnom da ne duzim, kad sam preuzeo isto.... (jel zbog zabune ili tko zna cega) cijena je ispala 180-tak kuna i da jos bude zabavnije, dosao je daleko jaci PSU, prozirna bocna strana sa UV cooler-om + jedan unutra za ispuh. Nisam ja to nista ocekivao, niti mi trebaju te prozirne UV igrarije, ali eto, zabavno je ispalo
Kuciste dok se ne dodirne rukom (plastika) bezobrazno vjerno imitira metalni izgled i nemoguce je bez dodira dokuciti da nije metalno.
Parodija je samo u tome sto je lim odozada toliko krhak da se doslovno svija od tezine PSU-a :clap:
No, za dobar izgled se mora biti vitak