View Single Post
Staro 18.03.2013., 12:53   #5220
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
hehe, istina, hir je hir
zadnji hir je bila GTX 660 Ti a mobiteli mi nikada nisu bili hir.

Citiraj:
Ali kao što kaže doky, također imho, radije daj tih 400kn više pa si na miru.
kao što rekoh, 1500kn mi je točka, eventualno bi se protegnuo još 300kn do 1800kn, ali nejdem onda od toga još 400, jer bi onda se mogao protegnuti još 300 i kupiti SGS3 ili iP5

Citiraj:
No podmuklo navijam za to da ipak uzmeš onaj navedeni Newman ili neš slično, baš da vidim dali će proći i doći tebi u ruke
To mi je trenutno opcija br 1. Poslao sam e-mail da ih pitam za garanciju. Jasno je da updateova neće biti, ali nemam ih ni za Desire praktički bez nekog kemijanja, tako da ono.

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Ima na tržnici za 1400kn mobitel sa garancijom, praktično nov. Perem ruke jer ne poznajem prodavača, ali mislim da je to puno bolja opcija od uvoza kineskog modela upitne kvalitete.
Poznajem čovjeka, kupio je od mene jednom TRUE, javio sam mu se. Interesantan mobitel, plus što je Dual-SIM. To mi u biti i najviše treba.

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Drug traži ipak klasu ili više klasa iznad, za istu cijenu.. Tipa quad core, 13MP, HD screen i slično, i tu nemam niš protiv, već dapače, go on.. Jer to je mrcina od moba..
Da, to je sada već malo viša klasa od Prestigia. Samo velim, moram još vidjeti što će mi javiti za jamstvo i kako je ostvarivo.

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Ma sve su to kinezi, nije to bit. Ima garanciju ostvarivu u RH.
Imam poprilično iskustva sa pizdarijama RMA iz inozemstva. Samo treba biti strpljiv i doslovno sve crtati ekipi preko koje ide van na RMA ili unutra sa RMA.

Citiraj:
Kužim, prelistao sam stranicu, zamamno djeluju. Ako se odluči na to, očekujem review
Izgledaju jebitačno.

Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Prestigio i ti kinezi su u istom rangu, on je ustvari rebrandiran taj nekakav jeftini kinezi i poslan na neka slabija tržišta, našao sam negdje link s detaljima ali se stvarno više ne sječam di, jedina razlika kaj ovaj ima garu u RH, nisu oni loši, koristio nešto sitno PAP5000 i nisam bio oduševljen mobitelom, dobar ali nije to to, rađe uzeti S2/Galaxy Nexus/HOS... Viđao sam neke ljude s tim kinezima i isprobavao sam ih malo no nikad pitao kako su došli do njih.
SGS2 mi nije uopće interesantan. Šogor mi ga je nudio za 1000kn, nisam ga htio uzeti. Ponudio mi ga je i coconut. Ne sviđa mi se i jako mi loše leži u šapi i imam filing da će mi ispast kad drkam po njemu. Kolega ima Galaxy Nexusa. Skoro pa ista stvar.

HOS nisam imao prilike držati u ruci, ali ako je sličan imalo Desireu, znam da bi mi se svidio.
Brko je offline