Citiraj:
Autor Josipva
Koliko sam dosad vidio po raznim reviewovima, usporedbama itd itd. kod beatsa otprilike placas 2/3 za brand i izgled te 1/3 za zvuk. Tocnije receno omjer dobivenog/ulozenog nije bas povoljan ako nisu za "šminku"
|
Neznam di si ti to čitao, ja gdje god da sam čitao svi hvale zvuk. A mogu ga i ja. Imao sam dosta in-ear sluški, od 12-400kn i mogu reći da su beats daleko najbolje, na onome šta ja imam i čujem, a pioneer su za tu lovu, iznenađujuče impresivne. A da imam neki high end audio sistem doma, miksetu ili nešto slično to bi samo potvrdilo njihovu kvalitetu.
Svi hvale zvuk, ali cijena je prevelika, šta sam i rekao. Naravno ne svrstavam ih u profi kategoriju, gore sam naveo profi slušalice koje su meni ono nešto. Beats imaju jak bas, kvalitetan zvuk, dobar izgled, imaju onaj power sound, ja osobno volim onaj nastavak koji je dug gotovo 1cm pa mi je bass još jači, i ja zadovoljan.
Citiraj:
Autor Juice
Znači sluške iste kvalitete, za 1000% manju cijenu.
I još opravdavaš beats.
Kod beatsa se plaća brand. Bilo in-ear ili prave sluške, u tom cjenovnom rangu ima puno boljih opcija od beatsa. A očito i za puno nižu cijenu.
|
Ajde mi onda pokaži di ja to nisam rekao? Rekao sam da ima boljih sluški u cjenovnom rangu, i ako razumiješ o čemu pričamo, a nadam se, shvatio bi da je moja usporeda opravdana izvorom zvuka. Drugo je to što ta usporedba čini Pioneer slušalice best-buy u tom rangu, što ne znači da su identične kvalitete izrade i zvuka, nego pak na putu prema stvarno dobrim slušalicama uloženo/dobiveno.