Citiraj:
Autor Pizz
pocekirajte si malo ove slusalice
http://www.aiaiai.dk/
koristim tma-1 odkad su izasle i jos uvijek ih hvale na djtechtools itd.
pro su i cijena im je pro al isto tak proizvode i jako kvalitetne earphones i oldskul headphones... jako kvalitetne,odlican dizajn a ne bas skupe
ima ih i po ebaju, amazonu i tak pa eto ak nekog zanima, preporuka
ovo sam bas napisal jer si spomenuo beats, imam envy beats laptop i dobil sam ga kad su ga prestali slat sa sluskama, a te beats sluske su cisto bacanje love a i u biti ionak su za hipstere  (govorim za skupe headphones)
neznam kolko si dal za te inear al ak odgovaraju kvalitetom ovima za stoju onda i nisi mogel puno pljunut
|
Ne slažem se.. Puno sam čital za beats, i beats spadaju u high end sluške po zvuku, ne samo za "wanna be famos" ljude.
Problem je u tome kaj ih ja slušam na no name zvučnoj, na mp3-u i ipodu. I vidi se ogromna razlika između npr beats i jednih iphone slušalica (koje svi jako hvale)... Razlika između ovih pioneer i beats se ne čuje na mp3-u, ali u nekih high-end audio konfiguracjama sigurno je velika razlika.. Nisam neki audiofil, čisto amaterski pogled...
Nije mi drago da neko spominje davanje love kao pljuvanje i uspoređivanje tuđih financijskih mogućnosti drugima s drugima. beats su bile poklon za rođendan i koštale su točno 99,99 eur...

njoj nije sigurno pljunuti novac, jer je poklon meni, a drugo ona nema nikakve koristi od toga, a opet joj puno znače...
I ak već dajem 200 eura za slušalice uzeo bi beats prije bilo kojih drugih. Ali to je ono kaj mene čini mene, neko će uzeti sigurno neke tzv. profi i bolje slušalice...
I ak misliš da bi mijenjao ove pioneer za beats, varaš se. Pioneer sam kupio jučer curi za mjuzu slušati, a pošto sam odutan od doma već 10-tak dana, sam ih koristio i ja...
A ak već pričamo o pro slušalicama, to što koštaju 200 eura ne čini ih pro. Malo sam proguglao pa uz akg, senheiser, shure, JH audio, beyerdynamic, pa čak i sony, nigdje ne vidim te tvoje... Toliko o PLJUVANJU novca...