@Mihael
Iz tvojih postova sam zaključio da si jako osjetljiv i prgav. Em trolaš ružno i to nenormalno. Prva serija S3 zadnjeg poklopca su imali grešku pa je zamjenjena novim. U obitelji imamo dva S3 koju smo kupili od 6mj. i radi kao švicarski sat. Dakle, nema famoznog 200 dana do krepanja niti lag call dialera.
Ja sam imao Desire kratko vrijeme i krepao mi je. Garancija nula bodova jer su umislili da sam prčkao. Naravno , nisam pisao o tome po forumu i kupio novi i9000 koju mi služio skoro godinu dana pa sam prodao zbog Galaxy Nexus koju jako oduševljava bez greške.
Što se tiće Motorole, oni su nezainteresirani za Hrvatsku jer prodaja jako slabo ide nakon kvarljive serije koju oba velika operatora otkazali suradnju. Sad ti razmišljaj koliko su operatori imali pune ruke oko reklamacije.
Ti si nakon kupnje S3 postao jako ogorčen pa na sva zvona pa trkeljaš gluposti. Nije ovo vrijeđanje niti ne namjeravam ali postaješ jako naporan s tom izjavom rekla-kazala. Što ne kupiš HTC? Pošto voliš flashati custom romove, sigurno bi zaobišao jer ne može vaditi bateriju u slučaju greška.
Mobiteli služe da bi komunicirao i slikao. A ne tražiti dlaku u jajetu o savršenosti Svetog Grala. Imaš garanciju i što te briga o greškama. Gotovo svi proizvođači marke nisu imuni na greške. Kako je napravljen uređaj i tako ljudi kupuju. Pa cijeli Samsung je od plastike i oduvijek. Ako smeta plastika i imate drugog proizvođača. Čemu drama oko gluposti sa plastike?
Nokia je nekoć bila kvalitetna ali i škripava. Danas proizvode plastiku s tolikim premazom boje da zavarava kvalitetu. Danas svi vole furati na prirodu a koriste umjetno. Na žalost, nitko neće priznati... Što sad?
Ovo je zadnje što pišem o mobitelima i više neću diskutirati. Sve je to DFP i više nema kvalitetnih tema i postova.