Citiraj:
Autor trouble
Neznam za sklekove al eto dosta vaših sam iz Kohorte poslao u zemlju snova jednim odmjerenim udarcem...a bogami bio sam i ja poslan u istu od nekih njih. Dapače,znam gomile ljudi koji nemogu 20m odšprintat a hebeni su ulični fajteri. Stoga mi odgovori kakve veze ima znanje borbe rukama i nogama sa zgibovima i sklekovima? Pa nije to balet sine moj...
|
Hahaha, slusaj ovog. Usporedjuje ulicnu navijacku soru sa K1/MMA sportom.
Sine dragi ti ako nemas kondicije za odsprintat 20 ili 100m, u ringu nebi izdrzao ni 30 sekundi. Bolje se ti nastavi zabavljat sa kidanjem stolica i cipelarenjem nego sto pokusavas ispasti pametan. Ali sa svim postovanjem.
Takvih fajtera o kakvim ti pricas sam se nagledao u Croatian MMA ligi na Novoj TV.
Citiraj:
Autor Rade0n
Znači, po onome što sam ja vidio na TV-u, Badr Hari je bolji borac od Mirka, pokazao je više, bori se atraktivnije i mislim da bi lagano dobio Mirka, i u čemu je tu problem?
|
Po tvojoj logici, u maraton trcanju da je zadnje plasirani trkac na startu utrke odvalio sprint i ostavio grupu za 500m i nakon toga se izmorio i zavrsio zadnji pokazao bi kako je atraktivniji i bolji trkac od ostalih. Banalan primjer ali ocito potreban jer ti ocito i dalje ne shvacas sistem turnirskog natjecanja kakav smo gledali. Svaki borac je znao da ga ceka tri borbe da osvoji naslov prvaka pa tako i Badr Hari.
A naposljetku da je Badr Hari i nastupio u finalu i da ga je Mirko dobio sigurno bi se nasao neki drugi razlog zasto je tome tako, kao na primjer zatvor i slicno. Tako da od tebe ne ocekujem ni da sada shvatis sta pricam jer ti je ocito u genima zapisano da mrzis.