Citiraj:
Autor Mommistake
Ma jasno, ne upoređujem, neko kažem da sad u S3 je na papiru prije release-a sve super (tako i Quinn i Thresh), a kad dođu nije baš tak sve supač xD
Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti
Makar i supp bi on mogao biti ok isto 
|
Po meni Thresh je trenutno uz Lulu U gayboy Tarica najbolji support u igri, ali Quinn je jednostavno drek (iako sam mislio da bi mogla biti dobra) - Quinn ima dobar kit; blind, slow, gap closer/escape, ali range je za drek i nema mobilnost i burst kao npr. Vayne, a onaj ulti je jednostavno užas i služi za chase kada je ekipa na low HP-u, jer sve ostalo je samoubojstvo (neznam čija je pametna ideja bila da se ADC-u da melee ulti u meta gameu gdje top bruiseri doslovno tope sve pred sobom).
U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova.
Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem.