ja doslovce nemam nista protiv Mirka. mislim da nema nitko ovdje nista protiv njega, dapace, meni je drago ako je zaradio milijarde. neka je, covjek je ostavio svoju krv i svoj znoj za novce, zasluzio je.
ono sto mene smeta su mediji koji svaki put kada se Mirko tuce, to je ono, jebes sve ostalo - to je najvaznije. da mozda Ameri opet slijecu na Mjesec bi bila vijest No#2, prvo je ogromna vijest kako je to mozda opet povratak onog starog, bla bla bla Crocopa......... i onda kako je bio dobar? tipa izgubi - nije bio los, uvijek neki izgovori i slicno. ako pobjedi - to su automatski hvalospjevi, a porazeni su najcesce (barem u zadnjih recimo 3 godine) prakticki nizerazredni borci.
tako da ja osobno, nemam bas nista protiv njega (osim onaj dio sto je usao u sabor, ono - WTF? i on i onaj pigmejac lino, koji mi vi k imate raditi u j saboru??!), i neka se bori. ali moje misljenje da je po meni spreman za mirovinu nema nitko osporavati, jer je to moje misljenje.
evo kontre, da li je npr schumaher danas konkurentan vozac? ili, zasto tenisaci imaju "rok trajanja", zasto se Ivanisevic povukao? Janica?
jer ono, ne mogu vise davati koliko su davali. ne mogu davati 80% od onih 100%, jer jednostavno ne mogu. ali opet, s druge strane - neka se covjek bori, ako je to njegov izbor. tu mu nitko nema sto osporavati, ali da nije ono sto je bio, e to me ne moze nitko uvjeriti da jest

.