Citiraj:
Autor Rade0n
Potpis x2.
Komedija od turnira, sve namješteno i izrežirano, žalosno na šta je spao taj K1, američki kečeri su uvjerljiviji.
Mirko ne bi izdržao 20 sek. sa Badr Hariem, ovaj turnir su mu poklonili, al eto, bio bi lud da odbije tolike novce.
|
Boldano se slažem.
Inaće navijao sam da dođe do okršaja Hari-Filipović jer bi marokanac odnjega napravio šiš kebab...a to je jasno svima koji su odgledali njihove prve dvije borbe.
Ovako je dobio surinamca koji je skupa sa susjedom navodno sjedio u KFCu i tamanio pohovane batake te su maltene obojica navodno dobili krpu da su gubicu obrišu od masti prije ulaska u ring. Spelujte samnom:
PA-RO-DI-JA!
I da,nije da flejmam...Mirko je alibi borac već zadnjih ohoho. Mentalni sklop mu ne valja...a taj info imam jer se krečem u društvu ljudi koji su u tome sportu i dosta bliski njegovom taboru. Kome nije jasno o čemu se radi...neka pogleda borbu sa Fedorovim burazam tamo prije 10 godina,gdje se sve svodilo na pedaliranje ručicama i bežaniji po ringu...presudio je jedan haj kik...kojeg da nije bilo bi bodovi ošli na drugu stranu. In fact,gdje god je došao iole protivnik vrijedan gledanja...završilo je s vađenjem jezika i trzanjem papaka na podu.
O nekakvim egzibicijama sa Ray Sefom i nabijanjem nekakvih mutiranih korejaca te bivših NFL igrača nebi raspravljao.
UFC je kao prelaz...bio totalno loš potez za njega....tamo vladaju malo jači igrači u otvorenom tipu borbe.