View Single Post
Staro 16.03.2013., 15:50   #1662
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Mirku svaka cast, odradio je borbe taman koliko treba, prve dvije di je trebalo i sacuvat snagu i pazit na zdravlje da moze finale odradit kak spada. Ali onaj dio sa ozljedom Badr Hari ne mogu nikako progutat, on je kao sa slomljenim stopalom na kraju svoje prve borbe trcao po ringu i jos sasvim normalno otisao do publike i svlacionice, pa nije to misic il slicno da osjetis tek kad se ohladi malo...dobro nek bude tako onda
Meni nije nist cudno da se ozlijedio s obzirom na to kak je izgleda, da je izaso iz zatvora, mjesec i pol treninga samo itd. Ljudi nokautiraju sa lomljenim rukama, skakucu po slomljenoj nozi, adernalin rade svoje i nije mi to nist cudno. Ni to nogomet da padnu i previjaju se sa dlanom na celu i vicu jaooo, boooli, jaoooo.

Neda mi se ulazit u rasprave, sve je moguce i nitko od nas ne moze rec da namjesteno ili nije sa 100%. Ima Mirko puno hatera koju zavidni da je uzeo jos jednu milju i takve price su za ocekivat s druge strame i HC fanova koji ga dizu medu bogove...

Hari vs Mirko bi bio dobar poslovni potez za K1 u skoroj buducnosti. Znam da se Hari hoce borit s Mirkom a i ovome bi to bila jos jedna prilika za oprostajnu borbu..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.03.2013. u 16:00.
MAGARAC je online   Reply With Quote