View Single Post
Staro 16.03.2013., 13:40   #1543
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hvala vam na replyima o AMX 50B! Vaši komentari se u potpunosti podudaraju sa onim što sam pronašao istraživajući, pa čak i komentar da 50B ostaje kratak pred Batchatom. Glavno da tenk nije loš, i da će se trud isplatiti, a to što je lošiji od Batchata, nije bed! Bitne su mi bile i informacije o grindu same linije, kako nije previše naporan. Za sada sve ide glatko, još 9k XP do tiera 6. BDR G1B sa zadnjim topom je milina!

O Tigru II i T32, iz vlastitog iskustva:

Tigar II: Za mene jedan od najboljih grindeva, u početku sam bio skeptičan, dok ga nisam elitao. Kada bi se našao među višim tirovima, igrao sam ga kao defanzivni igrač i sniper, gađajući iz daljine ranjiva mjesta sa vrlo preciznim topom. U dvobojima, pažnju sam posvećivao postavljanju kuta prema protivniku, kako bi što bolje iskoristio odlično slopan prednji oklop. Koristio sam teren i zaklone i skrivao "registarsku tablicu". Za defanzivnog tenka, dovoljno je bio pokretan i živahan za sve potrebne manevre, npr. rotaciju u obrani od flankajućih mediuma, peek-a-boo za nadmudrivanje sa hevijima, brzo premještanje do nove borbe. Među nižim tirovima nije bilo problema, dođoh, vidjeh, pobjedih, samo agresivno!

T32: Upravo završio ovaj po meni zabavan i ne previše težak grind. Skupljam kredite za M103. Odličan napadački tenk, koristio sam brzinu i pokretnost kako bi što brže došao do dijelova terena gdje sam mogao raditi taj famozni "hull down" sa kupolom, ali, i kako bi se brzo približio nekom izoliranom ili teško oštećenom protivniku pa ga dovršito iz blizine, ili za napraviti manevar pa prići protivniku sa boka ili sa leđa. Pucanje u vožnji iz blizine <50m mi je bio obavezan sport uz puno adrenalina kao nagradu za pogotke. Dobar je za "face hug", zaljepiš se protivniku za front armor, pa ako ovaj ne zna kako te riješiti, ili ako nema sreće, dinga te po kupoli dok mu ti rješavaš HPe.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Koliko je često lowe s desetkama u igri?
Otprilike, najmanje jednu od 5-6 partija si u desetkama. Oboružati se znanjem o bolnim točkama, znanjem o upotrebi terena kao zaštite, timskim radom i strpljenjem.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 16.03.2013. u 13:47.
Vragoder je offline   Reply With Quote