View Single Post
Staro 16.03.2013., 10:58   #1647
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
poklon Mirku od strane organizacije K1 u znak zahvale za sve što je učinio u borilačkim sportovima
iskreno, osobno se najvise slazem sa ovim napisanim. isto imam takav osjecaj i neka su ga nagradili, Mirko je stvarno predugo u ovim godinama i generalno sam u onoj skupini koja smatra da se trebao jos davno povuci, ali ajd - sada ima i K1 naslov koji se odigrao bas u ZG-u .

inace komentar na jucer je pojma nemam......... ja ne znam gdje vi ljudi vidite da je Mirko i dalje onaj stari . nema tu brzine, nema tu volje, nema niti muda (jer je stariji), naguravanje cijelu prvu borbu, druga ipak bolja (ali nista posebno), treca je crnac nesto napikavao koljenom, a dobro je pokazao u prijasnjim borbama sta moze ........ no nevazno skroz, osobno mi je drago, ako i jest polunamjesteno ili namjesteno ili niti najmanje namjesteno - sto je pehar otisao Crocopu . bas sto sam poceo i kvotao, prakticki zasluga od K1 i IMHO, sada moze otici u zasluzenu mirovinu.

Burko je offline   Reply With Quote