View Single Post
Staro 15.03.2013., 15:06   #1078
Mad_Duke
Guest

S3 se prodavao brutalno sa svojim lošim dizajnom. S4 je još bolji mobitel sa predivnim ekranom, a u praktički istom kućištu. Znači, prodavat će se odlično.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Hebeš plastiku i dizajn. I ovako ćete ga obući u gumeni kondom da se ne izgrebe
A ovo je živa istina. Vidio sam da tak i onak svi ga furaju po raznim caseovima da je tak svejedno kak mobač izgled sve dok ima naprijed otvor za ekran, a iza za kameru hehe :P

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Ovaj cijeli hajp i galama oko predstavljanja komada plastike je dokaz koliko nas je konzumenizam obuzeo. Do te mjere da ni ja ne znam o čemu ti i ja raspravljamo uopće?! Valjda oboje imamo potrebu biti u pravu i svatko na svojoj strani i je.
Svaki komad elektronike se prati. Bio CPU, SSD, iMac ili kaj ja znam. Tvoje čuđenje hypeu predstavljanja nasljednika najprodavanijeg telefona na svijetu je smiješno.

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
da budem napokon on topic. sviđa mi se što ekran pokriva gotovo cijelu prednju površinu. Ali samo to. imao sam sgs3, nakon prvobitnog wow i mjesec dana korištenja sam zaključio.. komad plastike i to loše jer i nokia 3310 je od plastike pa je kvaliteta neusporediva. zamijenili mi ekran, dobio potpuno različit, po svemu, staklo drugačije brušeno, ekran pri najmanjem otklonu ima zeleni odsjaj, stari je imao plavi, užas. Pentile je pogreška, amoled je inferioran IPS-u. iPhone 4 je čudo za taj mobitel iako iOS nikad više, kao ni samsung, a pogotovo ne nešto tako skupo.
AMOLED, odnosno OLED je tehnologija superiorna u svakom pogledu prastarim LCD-ovima. O implementaciji model-model basis se može diskutirati. Korištenje pen tilea isto degradira display, ali reći da je inferioran je ljudska glupost.