View Single Post
Staro 15.03.2013., 14:50   #1075
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Fakat te ne kužim, što tebe točno muči? Ok, tvoj post je bio odmah iza moga i ja sam to shvatio kao komentar na raspravu mene i estugarde. I odgovorio sam. I nije bilo ništa uvredljivo. I kaj sad, mislim ono, nemam se za što ispričavat.
I slažem se da su svi ti high end telefoni precjenjene stvari, plus što ih marketing diže u rang stvari nužnih za život. Al to je jednostavno tako, smartphonei su dio današnjeg života. Ja sam se ko klinac igrao vani s prijateljima, dok danas klinci vise na netu, konzolama, fejsu... I kaj sad, jambrat da to nije dobro? A sam znam da mi je netko onda dao PS3 da bi ja i moje cijelo društvo visili na njemu. Kao što smo počeli visit na spectrumu i komodorcima kad su izašli. Društvo se mijenja s vremenom. Gledam ljude kak vise na fejsu. OK, imam i ja acc gore, al mi je to potpuno besmisleno, dođem tam svake prestupne. Ja osobno ne shvaćam potrebu konstantnog piskaranja, stavljanja bezbrojnih fotki, linkanja na jubito itd, al statistika pokazuje da milijuni drugih ne misle kao ja. To je jednostavno tako, društvo, navike i tehnologija se konstantno mijenja.
I ne znam zašto misliš da ti nemaš pravo na mišljenje, a tek mi nije jasno zašto misliš da ti ja to branim? Gdje sam ja to napisao???
Trzni jednu ljutu, dobro dođe ponekad.
Nisam te tražio za dopuštenje da iznosim svoje mišljenje samo sam sarkastično komentirao tvoje postove upućene meni, također niti tražim da se ispričavaš niti imaš za što.
To što se navike i tehnologije mijenjaju ne znači da je to uvijek dobro, naročito ne ove fejzbuk i cloud generacije - još jedna tema kojoj ovdje nije mjesto.
Ovaj cijeli hajp i galama oko predstavljanja komada plastike je dokaz koliko nas je konzumenizam obuzeo. Do te mjere da ni ja ne znam o čemu ti i ja raspravljamo uopće?! Valjda oboje imamo potrebu biti u pravu i svatko na svojoj strani i je.
/**EDIT:
*I recimo film Matrix aka Matrica... Zašto bi roboti napravili onolike elektrane sa ljudima i išli ih zarobljavati u toj Matrici. Zar nije jednostavnije napraviti barem termonuklearne elektrane iako bi čovjek očekivao i fuzijski reaktor.
**/
da budem napokon on topic. sviđa mi se što ekran pokriva gotovo cijelu prednju površinu. Ali samo to. imao sam sgs3, nakon prvobitnog wow i mjesec dana korištenja sam zaključio.. komad plastike i to loše jer i nokia 3310 je od plastike pa je kvaliteta neusporediva. zamijenili mi ekran, dobio potpuno različit, po svemu, staklo drugačije brušeno, ekran pri najmanjem otklonu ima zeleni odsjaj, stari je imao plavi, užas. Pentile je pogreška, amoled je inferioran IPS-u. iPhone 4 je čudo za taj mobitel iako iOS nikad više, kao ni samsung, a pogotovo ne nešto tako skupo.

Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 15.03.2013. u 14:56.
Mihael je offline