Citiraj:
Autor fanATIk
Misliš na ovaj komentar kao svoj prvi? Pa ne kužim kaj s njim? Ti si prokomentirao, ja uzvratio. Pa ovo je forum, tu se komentira. Ne mora nužno bit upućeno meni da odgovorim na nešto. Ti si imao slobodnog vremena za komentirat nešto a nije bilo adresirano na tebe. Pa što i ja ne bi mogao? 
|
Ne nego se referiraš na svoju, tvojim riječima, kulturnu raspravu. Dakle branio si svoju raspravu jer si se osjećao prozvan mojim postom, koji nije bio upućen tebi niti se konkretno odnosio na tvoju raspravu.
Napisao sam zašto sam to napisao, i zato ušao ekonomsku i političku situaciju, jer očito mnogima nije jasno da taj komad plastike košta kao dvije danas "normalne" plaće ili gotovo 4 mjeseca rada visoko obrazovane osobe na "stručnom osposobljavanju". Ne samo taj, nego i HTC One, Sony iPhone itd. I svima je to normalno.
Prema toma imam i ja pravo unesti onda svoje mišljenje iako po tvojim riječima imam mali milion postova u ovoj temi i raspravljam o svemu i svačemu i ne molim krunicu cijeli dan, a valjda po to po tvom mišljenju trebao?!
Dakle, ti imaš pravo na mišljenje, ja ne, ne smijem ga obznaniti, i moram moliti krunicu cijeli dan jer se ti ne slažeš sa mnom?!