View Single Post
Staro 15.03.2013., 13:59   #1065
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mislim da je rasprava malo otišla u krivom smjeru. Prošle godine u Android taboru si imao dva telefona supertelefona HTC One X i Samsung Galaxy S3. Oba su bez sumnje odlični telefoni ali bez obzira na materijale i kvalitetu izrade, S3 je stvarno imao par detalja koji su bili bolji od desetke (tipa jača baterija, bolji zaslon (mislim kako-kome)). Ove godine mislim da ti detalji idu na ruku HTC-u One. Nemam ja osobno ništa protiv plastike, draža mi je od "kvalitetnog" stakla.

Dizajn S3 i S4 je oke ako pogledaš da bateriju možeš promjenit sam ako imaš IQ veći od sobne temperature. Uređaj će biti vjerojatno moguće popravljati i kod kuće jer nije problematičan za rastavljanje (moguće da je i ovo nekom bitno). S4 će se i bolje prodavat od One zbog agresivnog marketinga i tog naglaska na korisnički doživljaj. Ove gluposti sa dual kamerom i sa ovim uključivanjem muzike na sve uređaje i narukvicama za vježbanje ala Nike+, ovim KriptoX (kak se već zove) sustavom, udaraju na sve moguće generacije i profile kupaca. To su oni željeli pokazati sa ovim kičeraškim igrokazom koji je ispao loš.
tutix je offline