15.03.2013., 13:39
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Mihael
Ne znaš čitati, to ti je osnovni problem. Znaš slova, ali ne znaš čitati sa razumijevanjem. Radio sam u prosvjeti pa mi je i jasno zašto. No to je jedan drugi problem u koji neću. Žao mi je što si se našao prozvan mojim prvim postom koji uopće nije bio upućen tebi, ovaj na koji si odgovarao pročitaj par puta, posebno onaj btw.
Edit:
Kad ćeš moliti krunicu sjeti i se i mene 
Hvala unaprijed.
|
Citiraj:
Autor Mihael
@fanatik
Ne želim razmišljati o dizajnu i estetici plastičnog govneta od 5500kn dok je u RH nezaposleno 400 000 ljudi, mladi obrazovani ljudi su prisiljeni raditi za 1600kn, plaće se ne isplaćuju, ljudi bježe van, svakodnevno se vuku potezi koji nas još više upropaštavaju, a ni na jedno ne mogu utjecati pa se neću ni zamarati 
|
Pa i moj odgovor je bio na to što si uputio meni. I čitam s razumijevanjem, ne boj se. Sam mi nije bilo jasno o čem ti pričaš, kako si uvukao političko ekonomsku situaciju u temu Samsung mobiteli.
Citiraj:
Autor Mihael
btw
Moj komentar nije bio upućen na raspravu o dizajnu i estetici, već o pustom prepucavanju, sranje, nije sranje, htc je bolji i ostale gluposti.
|
Pa da si čitao moje postove s razumijevanjem, shvatio bi da uopće nisam vodio nikakvu fanboy raspravu.
|
|
|