Citiraj:
Autor Mommistake
Ali nemožeš ti pričati o champ vs champ kad od većine imaš puuuno veći skill.. Ja neznam da li sam kad izgubio protiv Lux s Dianom...
|
Svako toliko dobijem i ja po pički na MIDu, ali to me naučilo kako da igram pasivno
Radi se o tome da s Lux ti u fazi možeš praktički igrati safe mode, bilo protiv Fizza/Diane/Kassadina. Max E, nakon prvog bluea samo farmaš tako ako treba. I imaš teleport na lux, što je OP.
1vs1 u mid/late Diana pobjeđuje Lux ako su na podjednakim itemima (farm, kill itd.). Čisto jer Diana ide tanky like a motherfucker, a lux ide više na cdr/dmg/penetration. Druga je stvar ako lux uhvati dianu prva u Q + basic.
Moraću opet početi igrati Dianu, jučer u ranked oni pickali kassadina, i ja se sjetim da dugo nisam igrao s Dianom, i uzmem ju (idiot, da smo izgubili bi se sjetio zašto u rankedu ne igram s champovima s kojima dugo nisam igrao)..završio 13/3/6, ali farm 122 u 32 min je bio sramotan (nitko nije farmao, bili su cijelo vrijeme neki okršaji)
inače, probao sam započeti build ako se ne varam 2 ward - 2 mp - 5-7 hp potova na Diani, i stvarno je bilo OP, jer sam kassadina tako jebao na prvim levelima da je to bilo dfuq
nekako kada igramo normal ili tako nešt,o mi se ne isplati raditi taj "sustained build" tj. započeti tako lane fazu, jer općenito se više isplati ići odmah na dmg itd., ako vidiš da druga osoba igra li la (all hail to lolking in loading screen)
Ono što dosta ljudi zaboravlja jest WARDovi...i samo wards, wards wards, oni pobjeđuju igru. Ja sam gledao, i u prosjeku od zadnjih 50tak gejmova na MIDu kao MIDer kupim nekih 6-10 wardova po gejmu