Citiraj:
Autor windfucker
Hehe, ja vidim onu "milo-za-drago" na djelu, po meni- pošteno 
Jedini koji su bili "prevareni", "žrtve" itd., su bili svi ostali igrači iz vremena spomenutoga OP-a, ličili su na glinene golubove, o nekakvoj igri nije tu nije bilo niti govora.
Imam ga i ja u garaži, da ne bude zabune... 
|
Ja potrosio sta sam imao na Lowea, glupo al eto. Mislio sa njim zaradjivat i financirat se, al sporo do suza.
@ostali
Probao sam XVM davno, kad sam vidio statse i ostali, lagano delete.
Kao da mi nije dovoljno vidit lemming-train na startu runde il ekipu da rade takve nebuloze da bi ih utukao tupom stranom cekica ispred njihovih roditelja koliko su debili.
Sve to nosi frustraciju, koliko god ti dao sve od sebe, nemozes sam cijeli tim odnjet do pobjede.
Vozim heavya il je bio E75 il IS4 i u dupe mi se zabije mali AMX, ja u rikverc i vrti kupolu, pribijem zabara uz zid tako da nema bjega... sad cu ga prasnit topom kad sam mrtav...imao jos 1200hpa?
Kako? Moje teammate sa GWtigrom odlucio da gadja AMXa. Eto ti debilizam na djelu.
Igrao sam betu ko ludjak, sada imam kojih 7k partija, nije puno al sam nekako quitao davno, sad samo patcham, cirnem sta ima novo i exit nakon 10ak rundi. Siemki i idiota ima vise nego ikad, a igranje za vikend sta je prije bio uzitak se pretvorilo muku. Kad cujem 6 siemki na startu u svom timu dodje mi da razijem nesto. Pocne runda a oni samo chataju...
A igra je isla u mp3 kad su poceli odredjeni "modovi" za nju. Tipa transparent foliage, laser sight, Sword of D, itd, jednostavno ekipa sa kombinacijom modova ima debelu prednost ispred ekipe koja ih ne koristi.
Vidis siluetu tenka, ali ne vidis koliko je iza zgrade ili terena pa pucas bezveze, e, al sa modom tocno vidis kroz zbunje a sa nekima i kroz zid (neka wireframe shema je bile) i pucas na sigurno, ne odajes polozaj bezveze.
Kako uzivati u teamplay igri ako tvoj team radi sve moguce da pobije Darwinovu teoriju i dokaze da su majmuni nastali od covjeka, barem vecina WOT igraca.