Joj koja bljuvotina od showa, gluma za nula, sve toliko fake i plastično, tipično korporacijsko prese*avanje i veličanje uređaja, ko da je nešto bez čega se ne smije u životu. Onda ona kretenoidna lažna obitelj i situacija kad mala pleše pa pogleda oca onako mrko "daddy, don't tell me you don't have the S4 ?!", a on odgovara "aaaa, sorry honey, kme kme, mig mig,

i'll get the S4 after the presentation", ko da su sve obitelji tako plitke i imaju razmaženu djecu (derišta)...
Nisam se niti jednom nasmijao tokom cijelog showa niti ostao impresioniran IČIM. Jedina svijetla točka u cijelom showu (čitaj: najmanje zlo) je onaj glavni showman, kako se god zove, koji je tu i tamo bio ciničan.
Uređaj kao uređaj ništa posebno, dobro je napisao Vilim u svom
članku, ništa revolucionarno, nabrijani hardver i softver, i to je to, više piksela, više ekrana, više gigahertza.
Smart pause? Big deal, očitavanje očiju korisnika, slične aplikacije odavno postoje na marketu. Ako mi je taj video toliko bitan da mi treba smart pause da ga pauzira kad okrenem glavu (jer često moram naglo okrenut glavu i nemam vremena kliknit na ekran) jel to znači da onda, ako netko gleda samnom taj video, moram i njemu reć da okrene glavu kada je i ja okrenem ili?
Smart scroll? Šta je tu smart? Radi tako da scrolla kada nagneš mobitel, opet ništa posebno, jednostavno očitavanje senzora i pretvaranje očitanja u scrollanje.
Sve je to lijepo, zbog toga jer nijedan to uređaj još nema, ali da je revolucionarno - nije. Čak niti toliko potrebno, više tehnološki gimmick.
Onda onaj group play...isuse, nemam riječi. Da, nas 10 prijatelja se nađe, svi imaju S4 i onda ćemo zajedno plesati na afričku muziku ko neki šamani - vrlo korisno. I dijeliti fajlove, slike, itd. jer drugačije inače ne bi mogli, a ionako nemamo pametnijeg posla.
1TB cloud storagea je odlično, jedva čekam mobitelom uploadat 1TB na neki server ili još bolje Wifijem, pošto imam flat, uz brzinu od 50kbps će mu trebat koja godina.
Dual camera, ajd...ok, iako ne znam kad sam općenito zadnji put koristio video poziv, osim prije par godina kada je bila manija video poziva, kada je tek izašao skype, fringe, tango, ooVoo, itd.
Knox, koristan onima koji koriste jedan mobitel za privatno i poslovno.
Ne znam, očekivao sam više ali ovo je skroz mlako, fokus prebacujem na HTC One