View Single Post
Staro 14.03.2013., 20:24   #1501
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Od modova koristim jedino xvm samo da bi se mogao naživcirat dok se igra loada
A cijelo vrijeme mi je otvoren wotdb.info tab pa znam koji put kad vidim neki novi tenk (kak rastem po tierovima) bacim oko na wp.

Da vas pitam jednu stvar:
Dakle imam Kv1s sa posadom 100%, jednim skillom na 100% i drugi na 70%, kad prebacim crew i recimo IS, sve te skilove mogu koristit, ali mi on kaže da se ne mogu koristit ti skillovi jer posada nije trenirana za taj tenk?
Jel to vrijedi samo za foru tipa med->heavy ili?
Ako imam tu posadu koju sam rekao i želim ih trenirat, tj prebacit da budu primary IS dal onda gubim sve skilove na njima makar platio prebacivanje sa goldom?

Nema u igri undo, pa rađe tu pitam dok nije kasno.

Vidim da dosta ljudi vole kineskog t59, ima neka posebna fora sa njim?
Imho, gledaj probati skupiti silvera dovoljno da digneš novu posadu na 75%; prebacivanje i penali su hebena pljačka...malo se raspitaj kada izgrindaš dovoljno za slijedeći model (ma koji), jer neki su muka živa za grind, ne isplati ih se počastiti tim činom ubacivanja stare posade jer ćeš ih čim prije prodati, a posadu zaboraviti...
Inače, t59 (ako misliš na type59) je mislim još nenadmašen u pogledu OP-a iz vremena kada je bio izbačen na tržište. Dva takva tenka mogla su pobiti doslovno sve živo na bojnome polju, bili su nevjerovatni, a k tome još i premiumi...nema onoga tko nije kupio taj tenk a da si je to mogao priuštiti...vrlo brzo se digla velika hajka ostalih igrača i vršili su ogroman pritisak na WG da izbalansiraju stvar, što nije naravno odmah došlo na stvar, pa se, osim uvreda vozačima t59-tki, redovito događalo da se svi igrači udruže i skoncentriraju isključivo na te tenkove.
Kasnije, kada je stigao "nerf", ostala je još ta navika linča i progona, pa je situacija postala paradoksalna- vozači t59-tki su uplakali cijeli forum kako sada ginu u prvim sekundama, pljuvali po WG-u da nisu platili da voze "takvo smeće", da "'oće lovu nazad" Svi su se bojali izvesti svoju "zverku" iz garaže, bilo je potpuno besmisleno- premium koji trune u garaži.LOL...
Ma, šou živi, i sada se smijem, podsjetio si me na to razdoblje kaosa...
Uglavnom, tada nije bilo premiuma k'o sada, par modela doslovno i zbilja su bili posebni, svaki nasvoj način...sada je to sve manje-više ukalupljeno i izbalansirano.
Ali, ljubav je ostala, ljudi se navikli, premium je premium i kao takav potreban svakodnevno, a onaj "hejt" je sa vremenom jenjavao, tako da sada na njih više nitko i ne obraća posebnu pozornost...

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 14.03.2013. u 20:30.
  Reply With Quote