14.03.2013., 12:05
|
|
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor buljo
Zašto baš "moram"?
Jer kad bacim posadu iz kv1sa u IS, makar mi kaže da posada ne može koristit skillove meni se uredno pali lampica kad me drugi vide...
Jučer je bio dug post (čitao na tabu u krevetu) al vidim da si ga danas skratio maximalno, na onaj pobrisani dio sam htio danas odg ali evo ipak ispada da smo se razumjeli 
|
Ma, da, alt-tab između igre i foruma, nisam odmah skužio o čemu je riječ, pa raspalio naširoko
Ovo za lampicu ne znam zašto funkcionira ako posada nije kvalificirana za taj tenk? Možda je bug? Možda to tako treba biti, možda sam u krivu? Da li i ostali skilovi/perkovi rade? Ako imaš repair, možeš li provjeriti da li ti se oštećeni moduli popravljaju uobičajenom brzinom?
A razlog zašto bi morao trenirati posadu za svaki novi tenk je penalty na primarni skill, koji dobija posada u tenku za koji nije kvalificirana.
Evo citat sa WoT wiki:
Citiraj:
Lack of Competence
A crew member is always trained for a specific vehicle. Should a crewman operate a vehicle that he is not trained for, he may receive a penalty to his training level. This is indicated by the training level being colored red in the garage screen. A penalty received for the following situations:
If a crew member is in a vehicle of the same class, and the vehicle is a premium vehicle, there is no penalty.
If a crew member is in a vehicle of the same class, and the vehicle is not a premium vehicle, he will take a 25% penalty to his current training level. So, for example, 80% base training level will be reduced to 60%, or 100% base training level will be reduced to 75%.
If a crew member is in a vehicle of a different class, and the vehicle is a premium vehicle, he will also take a 25% penalty to his current training level.
If a crew member is in a vehicle of a different class, and the vehicle is not a premium vehicle, he will take a 50% penalty to his current training level. So, for example, an 80% crew will be reduced to 40% base training level, while a 100% crew will reduced to 50% base training level.
Experience gain for each crew member is also reduced under these conditions.
|
Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 14.03.2013. u 13:34.
|
|
|