View Single Post
Staro 13.03.2013., 22:19   #31053
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dajte isključite autoplay ak već morate embedat video, k thx.

--

Aleš je postao vrlo ljigav u zadnjih godinu dana.

Dakle, danas smo night_rider, mic i ja išli do njega po neke dijelove. Bitno je naglasiti da smo svi dva dana ranije propitali ga mailom dal ima dijelove: mic - žbice, night - cipele, ja - hawg nv ruksak.

I tako dođosmo mi tamo, micovih žbica nema, nije ih niti bilo kad je rekao da ima. Hawg nv - nema iako je rekao da je došlo u pošiljci 5 komada. Cipele - nema ni za probat kamoli za kupiti.

Da stvar bude bolja, Aleš nabaci onaj svoj klasični smajl i samo se ceri bez da bi reko riječ isprike, njemu je to ko dobar dan, tri čovjeka za 3 stvari natjerati da potroše vremena, goriva i živaca.
Dok smo provjeravali dužinu bužira na kočnicama, dal sve štima, frajer kaže da evo dolazi mu dostavljač sa žbicama upravo, bit će tu za 5 minuta. Čekamo 20 minuta, nema ga, Aleš kaže da je dostavljač sjeo na pivu i da je provjerio da žbica nema ni u autu.

Roba koju prodaje, u ovom slučaju kočnice, sigurno nisu došle za retail namjenu, al o tome ako će night rider imati par riječi, meni se ne da više trošiti vrijeme na objašnjavanje.

Na kraju smo se dotakli teme da kad uđemo u EU da će mu pasti promet na što je on samouvjereno reko da će mu se čak povećati (!!).

Kad tome pridodamo gorak okus u ustima kako mi je podvalio Slime "najbolje" mlijeko za tubeless (a zapravo je samo najskuplje) i kad sam prošle godine također badava dolazio po ruksak koje je čudom prodao pola sata prije nego sam došao (a kao rezervirao mi ga je), činjenice s moje strane dovoljno govore. Da mogu svu robu nabaviti kod nas ili bez špediterskih i carinskih nameta izvana, to bih napravio, sve mi dođe na kućnu adresu, ne ovisim o nekome s autom i ono...

TL;DR: Aleš više nije što je bio, navlači kupce da dođu iako nema traženu robu. Živi na staroj slavi.

Ne znam, kad se cijene poštarina spuste neće aleš mene više vidjeti.