Citiraj:
Autor ShanTech
Oglas ti nije nestao, nego je premješten na pripadajuće mjesto, na koje ga ti nisi metnuo. 
|
Ja shvaćam da je Vama to smiješno i tako je uvijek kada das nekome osjećaj da je nadređen i da je superiorniji nad drugima, ali u tim situacijama se vide veliki ljudi tj oni koji su pri zemlji. Kako da ja znam gdje je? To sto je problem bio da je u krivom podforumu to ja nisam mogao znati. Na taj problem sam i apelirao. Moglo je biti da nema info o garanciji pa je stoga izbrisan.
Citiraj:
I ti nama. Modovima. Sa postanjem na krivi podforum. Btw, i ovaj post si na krivo mjesto postao.
Ako si vec imao takvo pitanje, dovoljno da si pm napisao nekome od nas i dobio bi brzi odgovor.
100x sam rekao sam sebi, "brisi drugi put i dodijeli karton" 
Manje pitanja i zalbi bude.
|
E kod ovoga kolege se izrazito vidi problem sa sindromom osjećaja Boga.
1) Znam kako naci svoj post, ali zašto bi tražio nešto za što misliš da je postano na tržnici i samo čekaš PM sa ponudom.
2) Nije mi se jednom dogodilo da nisam imao pojma što je sada krivo napisano, slao upite modovima i da bi se na kraju ispostavilo da je problem u postanju 2 artikla u 2 teme što je po nekoj Vašoj logici kriminalno djelo ili što već.
Svojim odgovorima pokazali ste se kao pravi ljudi, nitko nije odgovorio zašto se ne može poslati PM. Što je i bilo pitanje, gdje je moja tema i zašto je izbrisana/prebačena me iskreno više ne zanima. Svojim bahatim ponašanjem ne odskačete od redara koji u narodnjačkim klubovima tuku i maltletiraju djecu. Enjoy your power (možda jedino na ovom forumu i možete)