View Single Post
Staro 13.03.2013., 19:05   #1461
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
TL;DR verzija: Stajem sa daljnjim sudjelovanjem u ovoj raspravi, važniji su mi dobri odnosi sa svima vama. Sve što sam imao za reći na ovu temu je tu, bilo bi možda još toga, ali nepotrebno. Ovo je da riješim par dugovanja i odgovora:

Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
velis Vragoder..super igrac..onda velis hebesstatse pa velis super 70% iako je u platoonu nema veze bravo..lol smijesno.
jel pricamo o jedinkama ili platoon ekipi?
O klanu Joke: iako imaju status unicum, smatram kako nisu super vrhunski igrači, već neki jebivjetri, upravo zbog exploitanja sistema upotrebom pub stomper tenkova i igranjem u platoonu. Oni su živi dokaz da se ne treba vjerovati sistemu, ni statusu unicum. Citiram: "Svaki unicum nije vrhunski igrač."

O tenkovima koje igra klan Joke: Usred tih pub stomper tenkova, vidio sam Batchata, E-50 i Pattona sa visokim WRom. Pošto su to high tier stomperi, za razliku od low tier stompera, pretpostavio sam kako je sa njima teže doći do takvih visokih rezultata. A za igru sa u platoonu sa high tier stomperima, da li je to samo takav "walk through the park" kao što je u low tier pub stomper platoonima, ili se ipak treba truditi? Ne znam.
Citiraj:
a kad vec cjepidlacimo vidim da is dobro teoretski potkovan, sve kuzis, doduse masa toga mi zvuci kao copy/paste i to..
Dosta čitam. Copy/pastao nisam ništa, kamoli masu. Ako moji komentari izgledaju kao da imaju uporište u nečijem tuđem mišljenji ili izjavi, onda vjerojatno i imaju. Quotaj sumljive dijelove, a ja ću se potruditi naći izvor ako postoji.
Citiraj:
nisam citao cijeli topic, kjel igras ti uopce WOT?
kakav si player imas link od svog profila?
Da, redovito. Osrednji player. Dva profila pod imenom Vragoder: Jedan na EU serveru, sa 1300 partija (neaktivan), te jedan na NA serveru, profil kojeg igram redovito.
Citiraj:
kad vec cimas TB-a jel prica iz iskustva il kaj?
TB je iz neiskustva tvrdio da je nemoguć visok skor sa tetrachom, bez da je to dublje istražio i saznao da se radi o ogri u platoonima. A bez da je istraživao, te da je imao iskustva sa low tier platoonima kao Sepultribe, ne bi to govorio.

Što se tiče mog iskustva i veze sa tvrdnjom o kojoj cijelo vrijem govorim, ne postavljam temelje na mom skromnom iskustvu, nego na matematici: kroz X partija izgubiš i pobjediš otprilike pola pola, na to sada dodaj svoj utjecaj, dobar ili loš, dakle koliki si postotak partija prevagnuo na pobjedu ili poraz, dobiti ćeš WR viši ili niži od prosječnog WRa. Prosječni WR uzimam otprilike 50% (+/- tolerancija).
Citiraj:
jel poznas kojeg "unicum" igraca uopce?
Poznam ih nekoliko. Unicum jesu po kalkulatorima, a po viđenom iz igre, sumnjam da su vrhunski igrači. Znaju pratit igru, pratit vrste vozila, reloade, hit zone itd, ali i griješe često. Uvijek mi je bilo zanimljivo slušati ih kako su im uvijek svi drugi krivi samo ne oni sami.
Citiraj:
nemoj se ljutit ja se slazem u vecini stvari s tobom.
a slazem se i sa TB-om
ali vec sma milion put rekao da je truth somewhere in between
Zato sada stajem sa daljnjim sudjelovanjem u ovoj raspravi, važniji su mi dobri odnosi sa svima vama. Sve što sam imao za reći na ovu temu je tu, bilo bi možda još toga, ali nepotrebno.

Da ne govorim kako sam u svojim postovima napravio grešaka i grešaka, loših pretpostavka itd., a dok mi ih ne quotaš i ukažeš na njih, ne mogu sebe popravit.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Vragoder => Izgleda da moram u potragu za unicum platoonom
Ma ne, samo treba vježbati i učiti, učiniti svoju igru boljom. Ako su ti statsi bitni, sa dobrom igrom će doći i dobri statsi.
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
P.S. Vragoder => Zašto nisi na EU serveru?
Zbog frenda koji me uveo u igru. Počeo sam na EU serveru, ali na njegov nagovor sam ubrzo prešao na NA. Ping mi je oko 150, iako nije povoljan, nemam problema.
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Manje budala je tamo
Sve je u omjeru: manje igrača - manje budala!
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I svi pišu normalnim jezikom, nema aliena
E to! Uglavnom većina razumije engleski!

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 13.03.2013. u 19:19.
Vragoder je offline   Reply With Quote