View Single Post
Staro 13.03.2013., 16:22   #22
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Napaja se bilo čime što ima microUSB konektor jer na njemu nema posebni utor za napajanje. Ja koristim punjač mobitela 5V/0,7A pa nije previše stabilan tj. zna se resetirati. Sa drugim punjačem 5V/1A je radio stabilnije. MK808 dolazi sa vlastitim punjačem 5V/2A.
Na Google Playu postoji Rikomagicova aplikacija za upravljanje, ali ja je nisam uspio podesiti da radi s uređajem. Mobitel uredno nađe uređaj i poslije toga ništa. Trenutno koristim Measy Air Mouse RC12 i s njim radi super iako ima i par problema:
a) gasim ga bez problema preko posebnog dugmeta na RC12, ali upaliti ga je zaguljenije - nekad hoće preko Entera, nekad neće
b) nisam uspio otkriti žiroskopski način rada. Ima mogućnost da se kurzor po ekranu TV-a kreće kako 'mašeš' tipkovnicom, ali ja to nisam uspio upogoniti.
c) na RC12 u najgornjem redu postoje posebne tipke za neke kratice tipa browser, search, pojačavanje/stišavanje zvučnika, play/pause,... Kod mene ne rade.
d) nema naših slova. Bez obzira što sam odabrao hrvatski jezik, pri tipkanju mailova ne pokazuju se naša slova (famozne 'kvačice' - š, č, ć, ž, đ) već treba otipkati na virtualnoj tipkovnici.
e) nisam uspio skontati kako da u MX Playeru (jer je defaultni video player s**nje koje ne čita titlove) podesim da titlovi kasne/žure u odnosu na sliku. Na WD TV-u sam to radio tipkama lijevo/desno.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.03.2013. u 16:30.
coconut je offline   Reply With Quote