Ma ja volim kvalitetnu raspravu,ali ja mislim da se možemo složiti da se ne možemo složiti i gotovo,jednostavno ne postoji odgovor na pitanja i tvrdnje koje se ovdje postavljaju,no zanimljivo je čuti svačija razmišljanja,ja se s tobom vragoder ne slažem čisto iz onoga što sam vidio,doživio,čuo od 20k igrača...generalno smo svi u pravu,no eto nismo svi sve isto doživjeli i gotovo.Za mene je onaj unicum iz JOKE-a totalni weirdo i nebi se čudio da ima neke veze s WG-om,zašto? Pa imaju i oni developere i suradnike koji igraju igru,a ovaj je u samom vrhu po postotku pobjeda,zašto se nebi iživljavao na ekipi ako može i ako mu je to cilj? Ako ima moć utjecaja na MM,itd...pa neznam tko normalan može istražit i kupit sve one tenkove u 4000 borbi bez imalo grindanja,mislim da nitko nije toliko lud tolike novce ubacit u jednu igricu,ima štelu čovjek i to je to

No ajd,nije on ni najmanje bitan...samo jedan primjer čudnih likova,meni je nerealan onaj skor s tetrachom pa i ostalim tenkovima i gotovo,smatram da ima prste u pekmezu što bi se reklo i to je to...mislim da ni platoon nije dovoljan za to,realno ako su i bili u platoonu pa nisu jedini dobar platoon bili u svim tim borbama,ima ih i na protivnickoj strani,često ih susrećem i kad igram s T18,pobiju mi pola tima u roku od sekunde,da sam ja u isto takvom platoonu bilo bi napeto.
Prognoziram PCE klan kako je krenulo,svi smo ovdje profesori koliko vidim...idemo u pohod na JOKE klan??
Isto tako oko one rasprave s WR-om,da su vezani uz eff kao penis kožica,apsolutno ne mora značit...ima loših igrača u dobrom platoonu koji skupljaju pobjede kao mamić lovu,a ni kopali,ni orali.