Citiraj:
Autor blankyboy
ne ulazite u air superiority na mapama sa vise od 24 igraca.. jer cekanje je debilno  .. ne znam koji je uopce smisao da se to moze narihtati.
koliko mi je poznato 24 aviona su max?
|
A hebga, mi smo uzeli 32 slotni server, pa neću kickat valjda nekog sa servera jer ima samo 24 aviona...
Uostalom, ubrzali smo, ne previše da je neki ultrafast, spawn vozila, ali onako, taman, tako da ja sinoć na punom serveru nisam ni jednom duže od 15sec čekao na novi jet, a server je bio pun, dakle 32 igrača na 24 jeta.
Vjeruj mi, toliko brzo ekipa gine, da uvijek ima respawnanih jetova

Osim ako nisi išao igrat na 64p serveru
Citiraj:
Autor Dottore
Ajme, bilo je zabavno večeras. Zahvaljujem Jopisu, Splitsko čudo ( Neo ), Strikanu, Lenny, Cvajng i ostale na dobroj partiji. Trčao na pola mape radi knajfanja ( klanje ) , crna mehaničarska posla , krao zastave bez osjećaja krivnje  jednom sam otišao mopedom po zastavu i parkiram na 1 metar udaljenost i ukradem zastavu pa okrenem se i vičem : "Đe je moj moped? " Nema šanse da ispari na vjetar a ono moj tim uokolo švrlja kao VIP bodguard. 
|
Ooo pelle, lude su partije bile sinoć na ctf, koliko sam samo puta zaginuo ko zec u šumi, uzmem flag, krenem bježat, i dok nađem free bike, popijem metak u leđa