Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Evo jedan unicum,kao najbolji igrac
|
Opet se brkaju kruške i jabuke. Svaki unicum nije vrhunski igrač. Status unicuma možemo na svojim accountima napumpati i ti i ja, ali daleko smo mi od vrhunskih igrača. Exponencijalno daleko. Nekoliko parseka!!
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Samo baciti oko na tenkove s kojima je igrao.
|
Baš gledam; 507 partija sa batchatom 71% pobjeda, 304 partije sa E-50 70% pobjeda, 200 partija sa Pattonom, 75% pobjeda. Pa iako je sve s platoonom: Bravo!
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nebi se čudio da je to netko iz WG-a,imaju oni alate kako da si namjeste pobjede svaki put  Ili,u 80% slučajeva...
|
Ili, što je puno logičnije za zaključiti, njihov visok wr se može opisati ovako:
Klan Joke, njih četiri bliska prijatelja, igraju isključivo u platunima u kojima gotovo uvijek pobjeđuju. Na kraju krajeva, to im je i motto klana:
"Make fun of random before it makes fun of you."
Zar je to toliko teško za shvatiti? To si mogal i sam zaključiti samo da si malo dublje zagrebal ispod površine...
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Jer,kako objasniti tank history? Ili je ulupao HRPU eura u free exp i lovu (teško,previše love),ili ima veze s WG-om...
|
Kako ti znaš koliko je za nekoga previše love?????
Uostalom, naprimjer može se i ovakav scenario pretpostaviti: lik igra od Alfe, što se može zaključiti po
PzKpfw V-IV Alpha u njegovoj garaži. Od kud znamo da se nije nabral zlata prije dok se još moglo preko tih bonus kodova i slično??
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Pazi ovo:
Tetrarch 364 odigranih 326 pobjeda
Apsolutno nemoguće,u barem 30% slučajeva u tako niskim tier borbama se vlastiti tim međusobno poubija do bola
|
Baš apsolutno nemoguće? To govoriš iz prevelikog iskustva ili...?
Evo, par postova iznad, identična priča, da ti skrenem pažnju ako nisi pročitao:
Citiraj:
Autor Sepultribe
i da nisu krenuli clan warovi nebi nikad niti išao na nijedan tenk nego bi samo pičil s Bt-2 jer s svojim platunom skoro svaku partiju pobijemo cijeli tim
|
@Thoroughbred, nisi u pravu, bez uvrede, i sa punim štovanjem, pišeš same gluposti!