View Single Post
Staro 13.03.2013., 12:13   #1441
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Evo jedan unicum,kao najbolji igrac
Opet se brkaju kruške i jabuke. Svaki unicum nije vrhunski igrač. Status unicuma možemo na svojim accountima napumpati i ti i ja, ali daleko smo mi od vrhunskih igrača. Exponencijalno daleko. Nekoliko parseka!!
Citiraj:
Samo baciti oko na tenkove s kojima je igrao.
Baš gledam; 507 partija sa batchatom 71% pobjeda, 304 partije sa E-50 70% pobjeda, 200 partija sa Pattonom, 75% pobjeda. Pa iako je sve s platoonom: Bravo!
Citiraj:
Nebi se čudio da je to netko iz WG-a,imaju oni alate kako da si namjeste pobjede svaki put Ili,u 80% slučajeva...
Ili, što je puno logičnije za zaključiti, njihov visok wr se može opisati ovako:

Klan Joke, njih četiri bliska prijatelja, igraju isključivo u platunima u kojima gotovo uvijek pobjeđuju. Na kraju krajeva, to im je i motto klana: "Make fun of random before it makes fun of you."

Zar je to toliko teško za shvatiti? To si mogal i sam zaključiti samo da si malo dublje zagrebal ispod površine...
Citiraj:
Jer,kako objasniti tank history? Ili je ulupao HRPU eura u free exp i lovu (teško,previše love),ili ima veze s WG-om...
Kako ti znaš koliko je za nekoga previše love?????

Uostalom, naprimjer može se i ovakav scenario pretpostaviti: lik igra od Alfe, što se može zaključiti po PzKpfw V-IV Alpha u njegovoj garaži. Od kud znamo da se nije nabral zlata prije dok se još moglo preko tih bonus kodova i slično??
Citiraj:
Pazi ovo:

Tetrarch 364 odigranih 326 pobjeda

Apsolutno nemoguće,u barem 30% slučajeva u tako niskim tier borbama se vlastiti tim međusobno poubija do bola
Baš apsolutno nemoguće? To govoriš iz prevelikog iskustva ili...?

Evo, par postova iznad, identična priča, da ti skrenem pažnju ako nisi pročitao:
Citiraj:
Autor Sepultribe Pregled postova
i da nisu krenuli clan warovi nebi nikad niti išao na nijedan tenk nego bi samo pičil s Bt-2 jer s svojim platunom skoro svaku partiju pobijemo cijeli tim

@Thoroughbred, nisi u pravu, bez uvrede, i sa punim štovanjem, pišeš same gluposti!

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 13.03.2013. u 12:23.
Vragoder je offline   Reply With Quote