View Single Post
Staro 13.03.2013., 12:05   #1169
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Potvrđujem. Nabavljen prije par dana Samsung 840 Basic 120GB, i od očekivanja čuda dobio ćorak. Naime, OS se definitivno brže diže i gasi, aplikacije su nešto i poletnije, ali u biti to je to. Do sad je bio zadovoljavajuć rad na računalu, i sad je u principu samo napredak, a nikako ne preporod.
Ja ne znam za što ti koristiš računalo, ali boot OS-a, ulazak i rad sa Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere, Sony Vegas i sličnim programima je konačno takav da ti usko grlo postanu druge stvari, dok bi prije doslovno čekao kod svakog importa ili čega ne da sve sjedne na svoje mjesto.

Preporod je prava riječ, a ne napredak. Napredak je prebacivanja sa 5.400 diska u laptopu na Caviar Black u desktopu.

Nije da imam neku potrebu na poslu ubijanja pa da što prije završim započeto i krenem sa nečim novim, ali nakon što sam koristio svoj komp 3 mjeseca preko ljeta na poslu i nakon što sam se vratio od tada na HDD, frustrira, jebeno frustrira rad puno više nego da je unutra SSD pa makar "najsporiji" SATA2.
  Reply With Quote