View Single Post
Staro 13.03.2013., 00:09   #853
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo mi 820 nakon 24h na 25% baterije.

Preko noći je bila upaljena (Wi-Fi on)

Instalirao desetak aplikacija ujutro, isprobao sve što se isprobati dalo.
Malo GPS-a, malo fotkanja, mailovi, poruke, aplikacije, muzika i još ne posustaje.

Na putu s posla i na posao visio na netu (pola sata u svakom smjeru).

Na poslu opet Wi-Fi, fotkanje, aplikacije, net.

Baterija - prezadovoljan zasad, a to mi je bila najveća briga.

OS - nemam nikakvih strašnih zamjerki.
Zasad mi fali neka RGB skala za teme umjesto 20 predefiniranih boja
Aplikacije koje koristim sam našao (osim Dropboxa pa sad selim sve na Skydrive). Što se brzine i fluidnosti tiče, nema konkurencije. WP8 je čudo. Na multitasking nemam primjedbe.
Nokia City Lens je WOW. Drive i Maps očekivano dobri.

Nokia Suite ne podržava Lumie, Zune je ne očitava uopće. Nema USB modove rada kao što je slučaj kod Symbiana bio pa je uvijek u Storage modu.
Povratak na drag&drop, a taman sam se na iPodu Touch naviknuo da sve moram preko dedicated softvera.

Izrada - tenk (iako čitam po forumima da ljudima zna prelako puknuti staklo pa sad čekam neku zaštitu da stigne). Doslovno kao da je izrađen od jednog komada. Plastični poklopac se teško skida, ali i teško primjećuje da je poklopac. Nakon malo rada s Lumiom, svaki drugi mobitel mi se u ruci čini kao igračka. Težina i veličina je za prave muškarce. Kad je u džepu, znaš da je u džepu. Meni savršeno.
Ne paše mi sad u Nokijin autonosač od E72 pa stiže još troška.
Nokijin Rugged Shell je nažalost nedostupan kod nas, a to planiram nabaviti da je dodatno zaštitim, dakle još troška

Ekran - koristim paralelno iPod Touch 5 (Retina ekran, 1136x640) i meni je Nokijin bolji. Ne znam jel to do samog dizajna sučelja ili čega već, ali izgleda mi življe. Nisam picajzla po tom pitanju, ali napraviti ću usporedbu oba u istim situacijama, tek toliko.

Ovako sam zadovoljan mobitelom na prvi dodir bio zadnje kad sam kupio SE W800 (jako jako zadovoljan)

Više uskoro kad ulovim više vremena i napravim koju fotku i tak to...kak bog zapovijeda

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.03.2013. u 00:26.
1v@n je offline