View Single Post
Staro 12.03.2013., 22:35   #2605
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
Jel ima itko problema sa tcom vezom u zadnje vrijeme? Naime meni su problemi počeli prije nekih 2mj. Veza je pucala 5-10 puta dnevno, čovjek je došao pogledao i zakljucio da je linija vrhunska... istestirao router i sve ok. Zatim je zamjenio router nekim novijim koji je pak bio pokvaren (jer je veza pucala svakih 30 sekunda točno, a i kad sam ga vratio i njima nije radio) pa je vratio stari. Sve je bilo ok par dana i onda opet počeli problemi. Svaki put kad bi se router resetirao došla mi je poruka o prelasku na digitalnu liniju... nešto novo, nekakav IMS pojma nemam. Zvao sam tehničku podršku valjda 20 puta i svaki put se ponavljam i već mi je glupo... zatim sam se opet čuo sa likom iz tehničke podrške i dogovorilo smo da nas ne stavlja na tu digitalnu liniju jer to u centralni nije još složeno i kaj ja znam, a centrala šalje nekakve profile... ni sam neznam o čemu on priča. Veza i dalje puca svako malo... neznam više šta da radim, a neda mi ih se zvat jer svaki put pričam s nekim novim i ponavljam, a oni tam u službi za korisnike nemaju pojma. Evo router je prije 10min kvrcnuo i resetirao se.
ZMAJ je offline   Reply With Quote