Xperia P
Plaću imam, dobro stojim, cijena nije problem.
iPhone, mi je kako god to nekima glupo zvučalo, jednostavno ružan telefon i bok, ružan. Druga mana mu je da ga svi imaju, a i baš nije nešto.
Dakle nakon duge potrage, i pregleda tko zna koliko telefona, svela se knjiga na Prestigio 4500 bijeli, Xperiu S, Xperiu P. Mislim Z je bum pras tras tehnološki ali je ogromna, mislim ja imam 185 cm i nisam baš mali, ali okolo hodat sa Z i telefonirat je kao da sam skinuo znbak STOP i pričam, dakle telefoniranje poskrivečki i kada nisam u pokretu da ne pružam vjetru otpor.
Xperia S mi je bila malo prevelika i Xperia P je taman prave veličine, probao jednu i drugu u dućanu i rekao molim P. Prestigio je otpao radi podrške, SONY je tu i bit će još neko vrijeme tu.Xperia P je od 2.x verzije doguraja do Jelly Bean koji će krajem ovog mjeseca.
Telefon ima sve nove tehnike koje čovjeku trebaju (GPS, NFC (da koristim ga), HDMI (spasio puno puta na prezentacijama kada notebook ostane u uredu

ili domaćinov ne radi) (briga me za 4G).
Mob kika, aluminij, prateća oprema, podrška, lijep je, savršen zvuk, i za najsunčanijeg dana uredno se čita sa ekrana (ona fora da ima puno bijelih pixela), ona prozirna crta nije samo šminka, gumbići u tom prozirnom dijelu stvarno rade

(sexi) sve mi je jasnije zašto je SONY baš samo Xperiu P proizveo i zlatnom kućištu a ne S, SL, Z ... sve preporuke za 2.500,- Mana, baterija, puno igranja i zvrckanja dok je bio nova igračka i puinjenje prije spavanja. Sada traje oko 2 dana ali to se kompenzira stvarno ludo brzim punjenjem.