Citiraj:
Autor windfucker
To su lešinari, koji puste sve ostale da se pokrkaju pa oneshootaju sve živo što im naiđe, a hoće ako ne pomažu. Niži tieri će teško tako nešto napraviti protiv aktivnih viših protivničkih igrača, ali će ih sj***ti dovoljno da ovi pokupe vrhnje iz kempa u/oko baze.
Pumpaju k/d i damage, puše w/l, ali to se lako popravi- elitaš niski tier, nakrcaš pomagala i gold, platoon od par igrača gdje su protivnici većina apsolutni početnici i rokaš do pobjede bez većih problema. Sam ne možeš puno, no uz pomoć tima... 
|
Citiraj:
Autor windfucker
A sada zamisli šta napravi ekipa pod uvjetima koje sam ti gore opisao...da se ukakaš.
Naravno, modovi se podrazumjevaju u kalkulaciji...
"Unicums"...mda.
|
Sve redom isfrustrirani wannabe unicumi, nezadovoljni što nisu vrhunski igrači, ili lažu sami sebe kako su baš oni vrhunski igrači, pa te frustracije liječe pumpajući svoje statse, kako bi mogli pred drugim njubarama izazvali wow efekt, jer im to onda
imponuje!!!
Ma i taj izraz "unicum" treba iznova definirati. Sad odjednom svi koji se po ovom ili po onom algoritmu domognu statusa "unicum", sad su svi oni vrhunski igrači!? hahaha ma nemoj me.....