View Single Post
Staro 12.03.2013., 15:28   #5
t3chno b0y
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Odma san u početku zapea, sinoć san dobrih 4 sata tražia 1.30n firmware al gotovo san siguran da toga na googlu nema. Valjda san do 15 stranice google vrtia da to nađen, svi linkovi nerade, a Siemensova stranica nema više firmware za se555. Druga stvar je da uopće nemogu pristupit routeru(se555). Uključin ga u struju,jedan kraj kabela u lan1 drugi u kompjuter,resetiran komp da se ucitaju postavke(to san negdi procita) i na 192.168.2.1, 1.2,1.1 neće da se spoji. Ne radi mi ni na automatic postavkama ip adresa i onoga ni kad sam rucno upisen gateway. Ovako switch izgleda:
http://imageshack.us/photo/my-images...0312152526.jpg
Znaci ovo dolazi iz prizemlja, kolko san uspia utvrdit, prvi s liva ide priko krova u moju sobu,žuti je dug 1 metar i odma spaja laptop u ovoj sobi u kojoj je slika i ova desni koji je iskemijan: kabel sa žuton trakicon je 1 televizija, a ovaj osičeni šta mu vire žice je dolazni(šta je uštekan u switch). Drugi dolazni kabel iz prizemlja je direktno uštekan u 2 televiziju. Nije mi jedino jasna uloga ovoga konektora šta je uštekan nasuprot ovoga sa žuton trakon( to je valjda internet neki za tv, al po toj logici bi ovaj sa zuton trakicon moga bit direktno ustekan u switch i dobivat internet?)
edit: firmware nađen, idalje nemogu routeru pristupit

Zadnje izmijenjeno od: t3chno b0y. 12.03.2013. u 15:45. Razlog: slika
t3chno b0y je offline   Reply With Quote