View Single Post
Staro 12.03.2013., 15:17   #1427
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
@Vragoder
bas suprotno.
tvrdim da su statsi vise manje njesra.
Drago mi je da se u ovome slažemo.

U "više" slučajeva, visokim statsima se ne može vjerovati, jer su banana, jer ih se može umjetno napumpati. U "manje" slučajeva, visoki statsi su točni, jer opisuju taj mali dio zajednice, tj. opisuju stanje kod najboljih igrača - nema vrhunskog igrača sa lošim statistikama.

Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
zagarantirati pobjedu mozes po toj logici i ti. ako to budes mogao.
Pa mogu, ali u manje od 1% partija!

To se vidi po mom prosječnom WRu (55%). Dakle, nakon oko 9k partija, WR mi se nalazi blizu sredine od 50% (plus minus tolerancija). Ne odskačem od prosjeka jer svojom osrednjom igrom vrlo rijetko napravim prevagu ka pobjedi.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Od ove igre sam očekivao malo drugačiji rasplet.
Rečeno mi je na početku da što prije dođem na tier 4-5 da su tamo bolji igrači, međutim, imam samo 1400 bitaka, igram mj i pol ( ), imam 53% pobjeda, večina u randomima, tek u zadnje vrijeme bacim neku u platoonu.
Ono što mene smeta je to što igrači nakon tiera 5-6-7 i dalje igraju kao noobovi, kao da apsolutno ništa nisu naučili do sad.
Evo danas bacio jednu, xvm veli 50%, statsi pojednaki u oba tima, ja igram kao tier 6 medium, imamo 2 tier 7 tenka, i sad pazite, mapa nije bitna, jedna strana ostane skroz prazna, ja odem tamo, zovem ih i nitko ne dolazi, ova dvojica kretena sa 7icama KEMPAJU U BAZI!!! i ne slušaju baš ništa što im nas par govori, naravno nas par krepa i onda komentari na te kretene, i vidi se da svi ti koji su komentirali i govorili tko di, kako imaju ok xvm rating, dakle kuže, nisu kreteni.

Žao mi je što igra postane paint in the ass zbog kretena koji uopće ne gledaju mapu i ne razmišljaju dok igraju, za prve tierove mi je jasno ali kasnije nikako.
Približivši se najvišim tirovima, shvatio sam koliko puno njubara ima u SVIM tirovima, te da razina igre tih njubara ne napreduje sa usporedo sa njihovim grindom kroz tirove. Ta spoznaja mi je dosta teško pala.

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
koliko je isplativo igrat igru ako neuplacujes za premium?
Ako se dobro sjećam, upravo sam ovdje jednom pročitao komentar, kako ti za ovu igru treba: ili novaca ili vremena, te da, ako nemaš jednog, možeš s drugim, ali ako nemaš ni novaca za igru ni vremena za igru: bolje ne početi.

Ja igram bez uplaćivanja premium accounta, ali imam jednog kupljenog premium tenka za farmanje prijeko potrebnih kredita i imam vremena za igru. Grind XPa za otvaranje slijedećih tireva ide polako ali sigurno. Trenutno sam u tier devetkama i osmicama.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2013. u 15:32.
Vragoder je offline   Reply With Quote