View Single Post
Staro 12.03.2013., 13:38   #1411
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
poptuno se slazem s tobom.
nije mi frka kad popusim, a na drugoj strani ekipa radi cuda ili ne radi nis posebno pa gubim jer se moji debosi...to je ono..pomirim se sa sudbinom i rageam...

poludim kad imam takve satro vrhunske igrace sa bolesnim statsima na svom teamu i ne naprave nista i tek onda skuzim kolki je to ustvari hype..i da su napumpani steroidima.
onda se sjetim ovih famoznih fraza o prevagama i epskim pricama o unicum playerima..dobijem popizditis.

kaj se tice ove love..razgovaral sma s nekim enlgezima kaj us kupili ove nove TDove..6.6M free xpa pa racunaj.
ljubicasti u XVm-u ko da su ih ispendrecili, loss takav od prosjecnog teama..sto reci. kakvu poruku poslati.

ps.
jel ko igrao od vas protiv ovog lika: http://worldoftanks.eu/community/acc...Satanicom____/

konkretno me interesira kak je lik razradio sve te tankove koje ima.
ustvari jasno mi je sada trenutno nakon par tisuca bitaka sa elitnim tankom da je konvertao XP za vulo i to sve..nego ono kaj mene interesira je ustvari kojim je on tankom i rutom dosao do jednog od tih desetki..kak god sam gledal, nije mi jasno da ga hebes.
nije da je nastancao sa nekim premium tankom pa convert i bam batchat, ne vidim odigrane bitke sa low tierevima, barem ne dovojno sa nekim od tih low-middle tierova da ima elite kojim je mogel otkljucat neku od ovih desetki kojima radi cuda.
ajd jedino da je sa IS6 odradil sve to uz pomoc SS-a, al opet malo mi je to bitaka s tim premiumima za toliko XP-a, il je nategnuto do jaja.
tip nit smrdi nit mirisi.
igrla sma desetak puta protiv njega, desetak puta s njim na teamu..to je to.
lik je ono..u najmanju ruku cudan.
proucavam replaye i jos uvijek nisam siguran al tip je bolesno situation aware.

p.s. tipu je to ziher drugi acc. jer se vidi da kuzi kak postat unicum na najbezbolniji nacin.
tip is hala premiuma ulozi masu love za najbolji tx onda s njim masakrira ekipu i razradjuje ostale brutalne tankove..i to je to.
takvi su svi ti unicumi.
tip kuzi, dobar je, al nakon toliko bitaka moras bit dobar.
al opet..tip zgine ko zec i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 14:08.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote