Citiraj:
Autor Vragoder
Niti su svemirci, niti su svemogući, jer da jesu, imali bi WR blizu 100.
Ono što je ovdje bitno, ono što tvrdim od početka je: usprkos tome što su (baš kao i svi ostali) podložni milionu vanjskih faktora, najbolji igrači gube manje od svih nas ostalih, jer donose prevagu u korist svog tima u većem broju partija nego većina ostalih igrača.
I kao posljedicu toga imaju nadprosječan WR. Ne blizu 100, nego preko 60tak posto.
|
upravo to sam procitao i cuo mali milion puta, bas tu, skoro identicnu frazu.
ja govorim iskljucivo iz osobnog iskustva.
koristim XVM od pocetka, provjeravam statistike igraca skoro pa svakog na teamu koji ima visoke statse, WN6, eff, w/r i sve ostalo.
rijetko, skoro nikad, ponavljam rijetko su ti unicumi prevagnuli.
bas suprotno. njih je nosio cijeli team, a ne oni njih. naravno pod uvjetom da nisu bas totalni tardovi
dogodi se ponekad da tip masakrira sve zivo i mrtvo, a taj slucaj je bas kada za protivnike ima totalne lajbeke.
da mi je vidjet tog igraca, a da je solo u randomu sa pusiona ekipom kak bu prevagnul.
takav bi po tebi morao prevagnut svaku partiju jer je i gospodin Nybelung rekao da bi totako trebalo biti jer za njega 50% w/r nije rating. svaka druga partija nije dovoljna da bi bio unicum tip igraca.
da ne velim da ima
HRPETINA igraca koji imaju w/r 60+ a voda su!
a ak cemo vec cjepidlacit ond aje prevaga cim nesto predje 50%.
znaci teoretski svako ko ima vise od 50% radi prevagu..
praksa je potpuno druga prica.
u svakom slucaju, dobar igrac ce sigurno vise pomoci teamu na vise nacina, a da ce im zagarntirati pobjedu to je totalno diskutabilno.
iskreno, gubio sma i kada smo imali 80% sansi.
bez komunikacije, bez platoona, mozes bit fakat madjionicar, ne bu ti pomoglo.