Pridružiti ću ti se ja za dan, dva... Samo da svladam još malo osnove jer kada mi populacija ode preko 100k ide sveopći kolaps svega što postoji... Jučer sam morao satrati pola grada da počistim gužve i stavim avenije s tramvajima jer je čitav grad bio paraliziran... Taman sredio to, rokne potres, pa vatre, pa masovno iseljavanje, pa epidemija i još nestalo vode jer se nalazište iscrpilo pa nuklearka ošla u meltdown... Iz perspektivnog grada s 100k stanovnika i nekih 35k love po satu sam došao do nove Hirošime s 30k preživjelih, negativnom bilancom i mapom u teškom zagađenju... Nego, koji tip grada radiš? Trenutno hranim svoj glavni grad iz susjednog grada s workerima... ( spavaći grad ) jer mi stalno fali radne snage tako da mi je promet blago rečeno u težoj banani... ( high tech industrija s high skilled workers i svim osnovnim stvarima u tom gradu )
Jel bi mogao od tebe kupovati osnovne stvari ( struja, voda, smeće ) pa da stavim 3 grada u regiju blizu tvoje... ( spavaći, turizam i trgovina )
Citiraj:
Autor B-Link
Opa, vidim da predrasude polako nestaju...ja sam riskirao i kupio igru prvi dan...ako je netko igrao sim city na amigi pa nadalje, onda cijena nije bitna i kao fan žanra kupuje i igra, jer je igra sve, samo ne lagana...
Ovo sta je vec spomenuto...na pocetku je sve super, krasno, prelagano, no kad krene populacija i problemi koje nisi predvidio onda se vidi tko je pravi "major" hehehe...ako netko ima volje: regija "Rio Bravo", 16 gradova, user: Darac11
Hvala!!
|