Citiraj:
Autor gnomisa
jel ovo skrivena kamera? 2011 si se uključio 
I daj napiši kakav sam to ja...evo, da vidimo te personalne napade i kako se ne treba ponašati odrasla osoba..
btw, nisam ništa pametovao na BF3 temi.
|
Sto sad trebam imati staž od 10 godina na forumu kao ti da bih mogao imati misljenje o drugima? Meni je dosta 2 godine da vidim tko je kakav.A to da nisi pametovao stvarno neznam sto ja citam svaki dan. To kakav si ti sam danas dobio punu sliku. Blaga i svadljivija verzija Ivan77. To si ti u mojim ocima.
Citiraj:
Autor gnomisa
Nikad to nisam rekao, mladiću. Nije te valjda uvrijedilo spominjanje tenkića...
|
Za ovaj post cak bi se i moglo reci manjak zivotnog iskustva. Bolje nemoj napisati nesto sto bi moglo nekog uvrijediti ako nemas takvu namjeru. Ali izgleda da ti to ne shvacas.
Citiraj:
Autor sa20
A zasto se momci vrijedjate, polako, svatko ima svoje misljenje. Ja vjerujem da ce dayz standalone biti odlican, netko misli drugacije i nema problema. A kada bi standalone koristio grafiku arme 3 to bi bilo super jer koliko vidim grafika je odlicna.
|
Moj cilj nije bilo vrijedanje vec rasprava potkrijepljena cinjenicama, argumentima i stavom. I to sto gnomisa ima svoje misljenje i namece ga drugima to je potpuno druga stvar.