View Single Post
Staro 12.03.2013., 08:22   #473
newyxX
Premium

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
jel ovo skrivena kamera? 2011 si se uključio
I daj napiši kakav sam to ja...evo, da vidimo te personalne napade i kako se ne treba ponašati odrasla osoba..

btw, nisam ništa pametovao na BF3 temi.
Sto sad trebam imati staž od 10 godina na forumu kao ti da bih mogao imati misljenje o drugima? Meni je dosta 2 godine da vidim tko je kakav.A to da nisi pametovao stvarno neznam sto ja citam svaki dan. To kakav si ti sam danas dobio punu sliku. Blaga i svadljivija verzija Ivan77. To si ti u mojim ocima.
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Nikad to nisam rekao, mladiću. Nije te valjda uvrijedilo spominjanje tenkića...
Za ovaj post cak bi se i moglo reci manjak zivotnog iskustva. Bolje nemoj napisati nesto sto bi moglo nekog uvrijediti ako nemas takvu namjeru. Ali izgleda da ti to ne shvacas.
Citiraj:
Autor sa20 Pregled postova
A zasto se momci vrijedjate, polako, svatko ima svoje misljenje. Ja vjerujem da ce dayz standalone biti odlican, netko misli drugacije i nema problema. A kada bi standalone koristio grafiku arme 3 to bi bilo super jer koliko vidim grafika je odlicna.
Moj cilj nije bilo vrijedanje vec rasprava potkrijepljena cinjenicama, argumentima i stavom. I to sto gnomisa ima svoje misljenje i namece ga drugima to je potpuno druga stvar.

Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 12.03.2013. u 10:25.
newyxX je offline   Reply With Quote